14 jun 2012, 22:19  

Помни онази 

  Poesía » De amor
765 0 3

Ти търсиш все едно коя -

да заличи в леглото празнотата ти.

Крещяща е онази самота,

която няма спомени за щастие...

Ти търсиш все едно къде -

душите са сами и необятни...

Не си пораснал, още си дете -

мечтите не пристигат до вратата ти...

Да притъпиш желания и страст,

да се събудиш все едно къде си...

Помни онази, дето те избра

и не попита за какво си с нея...

 

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??