Ти търсиш все едно коя -
да заличи в леглото празнотата ти.
Крещяща е онази самота,
която няма спомени за щастие...
Ти търсиш все едно къде -
душите са сами и необятни...
Не си пораснал, още си дете -
мечтите не пристигат до вратата ти...
Да притъпиш желания и страст,
да се събудиш все едно къде си...
Помни онази, дето те избра
и не попита за какво си с нея...
© Геновева Симеонова Всички права запазени
Поздрав за красивия стих!