И любовта не би ти простила това,
че искаш да избягаш от чувствата,
и тя не би се примирила с това,
че искаш да си тръгнаш... празен
и безчувствен... и сърцето ти не
би ти простило, че искаш
да пренебрегнеш неговата
сила...
попътно дори, спри
до това, което извисява
твоите чувства,
и не се страхувай...
попътно дори
любовта
ЗАПАЗИ
© Мария Todos los derechos reservados