8.07.2012 г., 9:22 ч.

попътно 

  Поезия » Друга
321 0 2

И любовта не би ти простила това,

че искаш да избягаш от чувствата,

и тя не би се примирила с това,

че искаш да си тръгнаш... празен

и безчувствен... и сърцето ти не

би ти простило, че искаш

да пренебрегнеш неговата

сила...

попътно дори, спри

до това, което извисява

твоите чувства,

и не се страхувай...

попътно дори

любовта 

ЗАПАЗИ

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??