ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕЦ
И тебе ли ще трябва да забравя?
И чувствата дълбоко в себе си да скрия?
Или да те изтръгна от сърцето си?
Да те преглътна и да те изтрия?
И теб ли се налага да изстрадам?
По тебе ли да боледувам?
Душата си в окови да поставя?
Да се заключа и да се лекувам?
Омръзна ми след всяка нова болка
да се изправям и да си повтарям,
че ти не бе това, което търсех,
а бе лъжа и враг коварен.
Омръзна ми... Не ме е грижа!
Напук на всичко, пак ела!
В очите погледни ме и кажи ми,
дори да знам, че е лъжа...
ОБИЧАМ ТЕ!
© Ренета Данкова Todos los derechos reservados