1.05.2012 г., 19:47 ч.

Поредния лъжец 

  Поезия » Любовна
1021 0 1

           ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕЦ

 

И тебе ли ще трябва да забравя?

И чувствата дълбоко в себе си да скрия?

Или да те изтръгна от сърцето си?

Да те преглътна и да те изтрия?

 

И теб ли се налага да изстрадам?

По тебе ли да боледувам?

Душата си в окови да поставя?

Да се заключа и да се лекувам?

 

Омръзна ми след всяка нова болка

да се изправям и да си повтарям,

че ти не бе това, което търсех,

а бе лъжа и враг коварен.

 

Омръзна ми... Не ме е грижа!

Напук на всичко, пак ела!

В очите погледни ме и кажи ми,

дори да знам, че е лъжа...

ОБИЧАМ ТЕ!

© Ренета Данкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??