Тя знае адресите, на скоро починали,
на скоро възкръснали къщи.
И пуска годините, в кутии изстинали,
в кутии, в сърцата им също.
Тя бърза с походка, присъща на времето,
присъща на чуждите хора.
Нарамила чанта, куцука тя шеметно
куцука през свойта умора.
Тя топли ръката си в писмо неизпратено,
в писмото на някоя Лиза.
На снимката грее девойче през лятото,
с поличка и беличка риза.
И само понякога, тя спира до някого,
тя спира посърнала цяла.
Тогава си спомня и плаче за лятото,
и плаче косата ѝ бяла.
© Силвия Илиева Todos los derechos reservados
"Прочете по въздишките
на детето си,
морзовата азбука
на щастието."
И-и-и какво искам да река, ще кажеш?
Амии - с тупалките се удря накрая... Така, че тряснатия да не може да се съвземе. Това начало, е самодостатъчен тупаник, след който каквото и да раздаваш все е пляскане по водна повърхност,,, Капиш or not Капиш?
Стига,че се увлякох. Лека нощ!