Нощ. Звезди. Луна.
Полъх на отминало време...
Улица. Смразяваща тишина.
Слели се в едно - танцуват мъж и една жена...
Сгради. Улично платно.
Натежали от болка спомени...
Тъмни силуети. Бледа светлина.
Под звуците нежни на пиано - танцуват мъж и една жена.
Хлад. Безлюден тротоар.
Изоставени някога надежди...
Нежен блус. Самота.
Там - на улицата, танцуват мъж и една жена.
Страст. Желание.
Блясък на остаряла любов...
Нежност. Забравена целувка.
Там - в нощта, последния си танц танцуваха мъж и една жена.
© Петя Todos los derechos reservados