28.03.2008 г., 22:08 ч.

Последен танц... 

  Поезия
919 0 2
 

Нощ. Звезди. Луна.

Полъх на отминало време...

Улица. Смразяваща тишина.

Слели се в едно - танцуват мъж и една жена...

 

Сгради. Улично платно.

Натежали от болка спомени...

Тъмни силуети. Бледа светлина.

Под звуците нежни на пиано - танцуват мъж и една жена.

 

Хлад. Безлюден тротоар.

Изоставени някога надежди...

Нежен блус. Самота.

Там - на улицата, танцуват мъж и една жена.

 

Страст. Желание.

Блясък на остаряла любов...

Нежност. Забравена целувка.

Там - в нощта, последния си танц танцуваха мъж и една жена.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??