30 oct 2018, 13:32

Последният пламък 

  Poesía » De amor, Verso libre
526 2 2

Стопанин си на очите ми.
От началото на погледа
до края на хоризонта.
В последния пламък на клечка кибрит
огнище ти построих.

 

Не напускай дома си.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??