11 ago 2017, 23:25

Повече родна музика в медиите 

  Poesía » Civil
442 0 0

Нека има за българска музика квоти

във ефира, ако сме патриоти,

ако не мислим сал за пари и имоти,

ако наистина за родното милеем,

а не сал как да оцелеем!

© Георги Todos los derechos reservados

dariknews.bg/obshtestvo/shte-ima-li-kvoti-za-bg-muzika-v-efira-2042046

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??