11.08.2017 г., 23:25 ч.

Повече родна музика в медиите 

  Поезия » Гражданска
441 0 0

Нека има за българска музика квоти

във ефира, ако сме патриоти,

ако не мислим сал за пари и имоти,

ако наистина за родното милеем,

а не сал как да оцелеем!

© Георги Всички права запазени

dariknews.bg/obshtestvo/shte-ima-li-kvoti-za-bg-muzika-v-efira-2042046

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??