Разгърнати спомени...
Гласът на баба!
Усмивки отронени
спят в кутиите стари,
кенарени мисли препускат назад.
Напукани снимки...
захвърлени блянове,
на татко писалки,
на мама дантели
смутено надничат
от стария век.
Часовникът весело тича и пее -
"Няма назад! Няма назад!"
© Нина Todos los derechos reservados