12 mar 2024, 17:08

Пречистена 

  Poesía
165 0 0

Ако утре пак изгрее слънце,

ще засенчи ли онези спомени.

Със, които дишам чак до мръкване,

пуснали в мене корени.

 

Ако утре се събудя, без да знам

и без да помня нищо

ще открия ли отново храм

за душата си пречистена.

 

Ако в утро ново, бликне светлина,

разпръснала в сърцето ми лъчи

ще полетя аз, без крила

и нежността лицето ми ще озари.

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??