5 oct 2008, 15:33

Преди да съмне... 

  Poesía
739 0 5

ПРЕДИ ДА СЪМНЕ...

 

Добър вечер, приятелко моя,

разнолика, безлика Съдба!

Слушай, скоро забравих покоя

на детинската, пъстра игра.

 

 

Тази вечер ти казвам "Наздраве"

с вино грешно и праведен дим.

Свята тайна нощта ми предаде

и луната свали стъклен грим.

 

 

Пак сама, аз си бъбря с ъглите

в мойта кръгла, стоцветна мечта,

а преди да запеят петлите,

нарисувах си женска душа...

 

 

© Мария Ризова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??