Ти ял ли си на гладно шамар
от магистрален пожарникар?!
Все някога това ще се случи...
Обещаното тъпкано ще получиш!
Цяла фурна с хляб обещава
кучето на кучката преди това...
Но гладните в една държава
не се засищат с празни слова!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
От вехти времена е така:
един се радва🤣,друг в тъга
живее с надежда свята,😀
че не е случайно на Земята!