Вървя по улица позната
Посоката е ясна, цяла вечност
Загубила съм своята надежда
И малкото останала човечност
Забравих там и детската си същност
Във сградата със спомени пре-пълна
И тръгвайки от нея, уморена,
За сбогом, (може би), ще се обърна.
...
© Елмаз Todos los derechos reservados