Комар реши да кандидатства
за работа в екип...но трябвало е някой
за него да държи.И ето той, допитване
направил,брошури напечатал,
плакати залепил и снимка даже сложил!
Не жалил нищо, даже и пари...
но знаел че после добре със кръв
душата си ще напой.Планове
кроял, много вечери не спал
думи ,пози ,отренирал ,даже
със парфюм се парфомирал.
И нещеш ли ето на...
шеф на колектива е сега.
Коли,беси ,уволнява
кръвта ни смуче до забрава.
Стана шеф ,комар със имидж
сложна личност с тежък дан.
Ако някой се съмнява нека
сам да провери но да знае
че комара ще го уволни.
© Ангел Todos los derechos reservados