25 jul 2012, 16:14

Предсмъртно вълнение 

  Poesía
332 0 0

Предсмъртно вълнение

 

                                                              на Д...

 

 

Усмивката ми вече не ще грее.

Лицето ми бавно ще бледнее.

Искам да те върна -

с милувките си аз да те обгърна.

Но това е просто блян.

На миналото вече сложих длан.

Животът вече не си струва - 

няма кой да го купува.

Утрешният ден ще бъде черен,

защото само ножът ми е верен.

Сърцето - този малък мускул невзрачен -

превърна ме в призрак непрозрачен.

Като зомби обикаля душата ми навред -

 да търси място в своя ред.

Смъртта е единствено решение -

защото не мога да живея без моето копнение.

Сладка дрямка ще си взема аз -

не ме будете в никой час!

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??