Като мъртва кожа те олющвам,
свалям те от тялото си вече,
смятам с друго име да те кръстя,
от днес си Спомен тъй далечен.
Спомене, ти беше мимолетен,
но вечността във мене си остави
и забрави с тебе да я вземеш,
тъй както някога и мен забрави...
© Радост Вълчева Todos los derechos reservados