17 feb 2014, 17:30

Преминали средата 

  Poesía
291 0 2

изведнъж
на 45
виждаш дните си
един подир друг
как се търкалят -
гигантски снежни топки
по мокрия черен асфалт
нататък
нататък
а снегът
като мокри парцали
ги пошляпва
и стапя
някъде там
зад хоризонта
където изчезваш и ти

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??