През тъмни тунели опитвам се да стигна до теб
Не няма да спирам, бързам и бясно се опитвам да дойда
Искам да взема твоята болка и всичко отново да е наред
Не защото обичам да ме боли, а защото ти ме излекува от мойта
Помагаш на мен, помагам на теб, така ще бъде – защото така е било
Никой няма да знае какво означава това между нас
Ще бъдем разделени от страст и желания, но и винаги заедно
Ти ще ме сънуваш и аз ще идвам и ще се чуваме без глас
И слънцето отново ще го има и ще грее във червено
Сладък студът ще преминава покрай мен, но не е зима
Нежен вятър ще носи музика ти и ще я чувам акустично
Защото знам, че като огън ме усещаш и за мен те има
© Петя Пеева Todos los derechos reservados