17.12.2013 г., 22:58 ч.

През тъмни тунели 

  Поезия » Любовна
461 0 0

 

 

През тъмни тунели опитвам се да стигна до теб

Не няма да спирам, бързам и бясно се опитвам да дойда

Искам да взема твоята болка и всичко отново да е наред

Не защото обичам да ме боли, а защото ти ме излекува от мойта

 

Помагаш на мен, помагам на теб, така ще бъде – защото така е било

Никой няма да знае какво означава това между нас

Ще бъдем разделени от страст и желания, но и винаги заедно

Ти ще ме сънуваш и аз ще идвам  и  ще се  чуваме без глас

 

И слънцето отново ще го има и ще грее във червено

Сладък студът ще преминава покрай мен, но не е зима

Нежен вятър ще носи музика ти и ще я чувам акустично

Защото знам, че като огън ме усещаш и за мен те има

 

© Петя Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??