Усещам във себе си Черна Луна,
дълбоко във мене е скрита...
В действителност - мога със лека ръка -
Луната у теб да пречистя!
Аз имам в очите си мрачно небе,
с навъсени облаци сиви...
Аз мога - в действителност съм убеден
да ги направя красиви!
Аз имам в сърцето си буря и мрак,
неверие в своята сила...
От моята вяра с готовност ще дам -
сърцето ти да окриля...!
© Анжела Иванова Todos los derechos reservados