18.07.2017 г., 13:38 ч.

Презареждане 

  Поезия » Философска
661 0 4

Усещам във себе си Черна Луна,

дълбоко във мене е скрита...

           В действителност - мога със лека ръка -

           Луната у теб да пречистя!

 

Аз имам в очите си мрачно небе,

с навъсени облаци сиви...

            Аз мога - в действителност съм убеден

            да ги направя красиви!

 

Аз имам в сърцето си буря и мрак,

неверие в своята сила...

             От моята вяра с готовност ще дам -

              сърцето ти да окриля...!

 

© Анжела Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??