11 abr 2008, 23:40

Присъда 

  Poesía
574 0 1

 

Вече няма за какво да се смея,

вече не намирам забавен света.

Вече няма за какво да заплача,

остана безчувствена моята душа.

 

Вече няма кого да обичам безумно,

разбиха се с трясък моите мечти.

Вече не гледам със вяра, надежда,

животът изчезва във моите очи.

 

Вече не виждам смисъл да дишам

и пътища търся във мой собствен свят.

Бавно губя реалния си образ,

моите дни се завъртат в нелеп кръговрат.

 

Вече не зная коя съм, къде съм,

изгубих се някъде по дългия път,

сега душата ми чака своята присъда

от някакъв чужд, величествен съд.

© Павлина Ненова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дългият път тепърва ти предстои...
    и истинската любов...също.
    Талантливо е перото ти...пиши, мила Павлина.
    с обич.
Propuestas
: ??:??