Стъпката ни е боса,
осъдена, неразбрана -
няколко късни въпроса
при неизбежна отбрана.
Босонога, незряла присъда -
на Хамлет жестокото вричане:
" Да бъда или да не бъда."
... В безсмислица с край приличен.
© Емилия Николова Todos los derechos reservados