11 jun 2010, 19:46

Приятели-предатели 

  Poesía
2996 1 2

Довиждане, мои "приятели".

Обичам ви - да, до един.

Сбогом, фалшиви ласкатели,

о, моля ви - нека днес не броим.

 

Дали сте двама? А може би трима?

Или пък само един?

Дали сте истински и дали изобщо ви има?

О, кажете - как да определим?

 

И моля ви, мои приятели,

не страдайте вие за мен,

аз знам и вие си знаете -

таз мъка не трае ни ден.

 

"Страдате", спирате ме,

защо ли? Аз зная какви сте към мен.

Ласки, коприни - приятели,

а всъщност предатели във всеки мой ден!

© Марина Буюклиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??