"Приятелка"
Свършиха ли се мъжете на света,
че ти "приятелко" точно моя пожела?
А и той така бързо се поддаде,
с какво толкова от мен си по-добра?
Имах те за повече от приятелка,
за мен ти беше като сестра.
Не знам какво да го направиш те накара,
защо така със мен се подигра?
Но вината не е само твоя,
той също пожела те знам.
И на един въпрос не си отговарям,
как поне малко не хвана ви срам!
© Симона Todos los derechos reservados
Поздрав!!