1 jun 2014, 21:29

Проклетото ни "АЗ" 

  Poesía » Filosófica
314 0 0

Животът ни е суета,
ако авантите не сметнем...
Позираме на светлина,
в стремеж  съседа да преметнем!

Това е нашето проклето "аз",
то по петите ни ни гони
и винаги върви пред нас,
като зачукано с пирони!

Не можем да се отървем!
А може би не ни се иска?!
Без него  можем ли да спрем?!
А то ехидно се хихика!
 09.03.2014г. София

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??