Тя забрави свойта усмивка,
да я вземе се върна при мен.
Беше мила, нежна бъбривка
и се смяхме през целия ден.
Пак си тръгна, забрави тъгата,
а навън изведнъж заваля
и в небето окъпано, мокро,
появи се бяла дъга.
© Георги Стоянов Todos los derechos reservados