Разкрих ти най-съкровените си мечти
и всички мои тъмни страни.
Приятелка мислех, че си ми,
но това не е било така, нали?
Говорила си зад гърба ми,
изопачавала си мойте думи.
Това няма аз да ти простя.
Дори за прошка да ме молиш ти сега!
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados