29.07.2007 г., 15:48 ч.

Пропаднало приятелство 

  Поезия
670 0 1
 

Разкрих ти най-съкровените си  мечти

и всички мои тъмни страни.

Приятелка  мислех, че си ми,

но това не е било така, нали?

Говорила си зад гърба ми,

изопачавала си мойте думи.

Това няма аз да ти простя.

Дори за прошка да ме молиш ти сега!

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??