Пропаст,
зееща в мен.
Пясък,
и сън несънуван.
Облаци,
Вдигам ръце.
Моля те.
Ти се преструваш.
Грях.
И затварям очи.
Мисля.
А тебе те няма.
Тук си,
но гледаш през мен.
Какво съм
-капка в морето обвита в забрава?
© Нели Р Todos los derechos reservados