26.07.2019 г., 2:27 ч.

Пропаст 

  Поезия » Любовна
448 0 0

Пропаст, 

зееща в мен. 

Пясък, 

и сън несънуван. 

Облаци, 

Вдигам ръце. 

Моля те. 

Ти се преструваш. 

Грях. 

И затварям очи. 

Мисля. 

А тебе те няма.

Тук си, 

но гледаш през мен. 

Какво съм

-капка в морето обвита в забрава?

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??