13 may 2007, 23:35

Пропуснат миг  

  Poesía
840 0 8
Осъмнаха молитви непрошепнати
във болката на утринната тишина.

Сбогуваха се мисли неизречени -
под свода на запусната мечта.

Далече в мрака пак ехти
умората от бъдеще мъждиво.

В безвремието на пропуснат миг
кънти
абсурдът на отминалите дни.




© Велин Евстатиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??