13.05.2007 г., 23:35 ч.

Пропуснат миг  

  Поезия
823 0 8
Осъмнаха молитви непрошепнати
във болката на утринната тишина.

Сбогуваха се мисли неизречени -
под свода на запусната мечта.

Далече в мрака пак ехти
умората от бъдеще мъждиво.

В безвремието на пропуснат миг
кънти
абсурдът на отминалите дни.




© Велин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??