На...
Някога замечтаеш ли да полетиш,
а няма кой да ти дари крила,
ела при мен и моите вземи –
към гроба аз мога и без тях.
А дотогава, за миг поне ела,
постави ръка на моето рамо
и нека заедно да помълчим,
а светът да бъде само за двама.
© Вили Тодоров Todos los derechos reservados
Докосването на две души в един прекрасен миг е напълно достатъчно!!!
Поздрави!!!