7 jul 2007, 11:44

Прости ! 

  Poesía
632 0 2
Прости, че те обичах изгарящо, дълбоко,
и любовта прикривах с маска на очите!
Прости, че те обичах толкоз много,
че спрях без тебе да зачитам дните!

Прости, че сто пъти сърцето ти предадох,
че в стъпките ти стъпвах, в сянката вървях.
Прости, че се опитвах, а не знаех,
прости ми ти, че и  себе си не бях.

Прости ми, че те виках,после спирах!
Прости ми, чече заключих желязната врата.
Прости ми, че те имах и намирах!
Прости ми грешките, прости и любовта!

Прости ми, че оплаквах тебе за умряло,
а ти живеел си в моето сърце!
Прости ми, че нахално и съвсем незряло,
нарисувах злобна маска на моето лице.

Прости ми, че съм плакала, омаяна от болка,
прости ми, че поставих те в моя храм!
Прости ми, че създадох те и те затулих,
прости ми, че живеех, уж с тебе, но едвам.

Прости ми, че си тръгвах, после идвах!
Прости ми, че потъпках твотя душа!
Прости ми, че те лъгах и задирях!
Прости, че те оставях сам!

Прости, че живеех, че родих се в сърцето ти!
Прости, че ножа с любов му забих.
Прости на нещастната мене, защото
за тая болка и Бог не ще ми прости!

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??