26 dic 2006, 13:11

Просто "Обичам те"  

  Poesía
1335 0 4

Просто "Обичам те"

Не са нужни

сложни думи и

термини за да

кажеш нещо голямо! …

Като “Обичам те”…

на пръв поглед толкова

лесно и просто,

но всъщност толкова

трудно и сложно!

Лесно е да го кажеш ,

но е трудно да го почувстваш!

 

© Тони Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??