Просто "Обичам те"
Не са нужни
сложни думи и
термини за да
кажеш нещо голямо! …
Като “Обичам те”…
на пръв поглед толкова
лесно и просто,
но всъщност толкова
трудно и сложно!
Лесно е да го кажеш ,
но е трудно да го почувстваш!
© Тони Всички права запазени