ГЕРБ, ДПС и реформаторите -
в НС на олигархията агитаторите -
ще запазят данък антинароден.
Нацио, за теб той е крайно неизгоден,
че те взимат ти залъка от хляба,
а тях - така знае и баба -
с милионите ухапала ги бълха,
затуй на цинизма туй е върха!
© Георги Todos los derechos reservados