20.11.2014 г., 19:01 ч.  

Против плоския данък 

  Поезия » Гражданска
290 0 0

ГЕРБ, ДПС и реформаторите -

в НС на олигархията агитаторите -

ще запазят данък антинароден.

Нацио, за теб той е крайно неизгоден,

че те взимат ти залъка от хляба,

а тях - така знае и баба -

с милионите ухапала ги бълха,

затуй на цинизма туй е върха!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??