27 ene 2021, 9:29

Прозрение 

  Poesía
223 4 8

 

 

Трева съм… в земния ти път.

Минавайки по мен да ти е меко.

Снишена и окастрена до смърт

не избуявам, за да виждаш надалеко.

 

Вода съм… в земния ти път.

Смирено жаждата ти утолявам.

Памет вливам в живата ти плът.

Мъдростта си в теб вселявам.

 

И сол съм… в земния ти път.

На живота ти вкуса аз давам.

Всичко, всичко съм за теб.

Но… дали си заслужава…

 

© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??