19 may 2008, 11:21

Пуша... 

  Poesía
900 0 7

Пуша.

Когато те нямам.

Пуша.

Когато съм те изгубила.

Пуша.

Когато си изчезнал от света ми.

Пуша.

Когато си изтрит от дланта ми.

Пуша.

Когато губиш смисъл.

Пуша.

Когато се изнизваш през пръстите ми.

Пуша.

Когато се отказвам от теб.

Пуша, когато те...

Усещам горчивината.

Задъхвам се.

© Миленита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??