19.05.2008 г., 11:21 ч.

Пуша... 

  Поезия
899 0 7

Пуша.

Когато те нямам.

Пуша.

Когато съм те изгубила.

Пуша.

Когато си изчезнал от света ми.

Пуша.

Когато си изтрит от дланта ми.

Пуша.

Когато губиш смисъл.

Пуша.

Когато се изнизваш през пръстите ми.

Пуша.

Когато се отказвам от теб.

Пуша, когато те...

Усещам горчивината.

Задъхвам се.

© Миленита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??