20 sept 2007, 20:38

Пусни ме 

  Poesía
775 0 0
 

Пусни ме да си ида,

освободи сърцето ми.

Остави го да излекува само

раните от нашата раздяла.

Вярва, че ще успее,

още има сили за това.

Сама ще стопля ледените длани,

сама сълзите ще изтрия.

Сърце, горено от любовни рани,

търси лек за свойта самота.

Лесно ще живея след твоята забрава.

След мене викове зловещи -

да се върна. Не!

Пътя сам избра, края начерта.

© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??