20.09.2007 г., 20:38 ч.

Пусни ме 

  Поезия
776 0 0
 

Пусни ме да си ида,

освободи сърцето ми.

Остави го да излекува само

раните от нашата раздяла.

Вярва, че ще успее,

още има сили за това.

Сама ще стопля ледените длани,

сама сълзите ще изтрия.

Сърце, горено от любовни рани,

търси лек за свойта самота.

Лесно ще живея след твоята забрава.

След мене викове зловещи -

да се върна. Не!

Пътя сам избра, края начерта.

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??