Нося на плещите си целия свят -
болен и безгрешен.
Купувам си рокля -
черна, поредната,
хайку на моята скръб.
Излагам гърди на показ -
плача и кърмя.
На четири крака е моята всеотдайност,
вълчица на каишка.
Рим още не е сътворен,
дори не сме излезли от Едем.
Аз съм първата змия,
аз съм първата болка.
Аз съм първата жена.
© Сатин Роксан Todos los derechos reservados
Много ми хареса!Още един шедьовър на каишка...