29 abr 2008, 7:12

Първично 

  Poesía » Filosófica
612 0 20
Душата моя
еднопоклонна е,
единоидолно
потребна,
молитвено
заупокойна.
Разклонена е
от клони,
пристойно
полюляни,
хребетно
въздигали се,
паметни.
Преклонна е,
греховна даже,
плодоносна
ябълка,
преподобно
нежна.
Едноклетъчна е,
просто
амебна
и се дели на две,
и све възкръсва.



© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??